Ανανέωση έσω κι έξω για το λευκό Ορεινό Ήλιο

Από τον VASILIOS GAVRILIS

Ο λευκός Ορεινός Ήλιος, ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της ομώνυμης «οικογένειας» κρασιών της εταιρείας Σεμέλη, ανανεώθηκε!

oreinos-ilios

Η ανανέωση, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην ετικέτα, αντικατοπτρίζει τη φινέτσα, την ποιότητα αλλά και το νεανικό χαρακτήρα του κρασιού: Ζωηρό και ευχάριστο, αλλά ταυτόχρονα στιβαρό και με χαρακτήρα, έχει την εξαιρετική ικανότητα να συνοδεύει και να αναδεικνύει υπέροχα τα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας.

oreinos-ilidosΤο αρωματικό Μοσχοφίλερο από τα αμπελοτόπια της Μαντινείας, «συναντά» το ζωηρό και γεμάτο φρεσκάδα Sauvignon Blanc από επιλεγμένους αμπελώνες της Αιγιαλείας, σε ένα νέο, φίνο περιεχόμενο σε φιάλη τύπου Bordeaux.  Ο ακαταμάχητος αυτός συνδυασμός, δίνει ένα κρασί με αρώματα λεμονανθών και ροδοπέταλων –χαρακτηριστικά του παιχνιδιάρικου Μοσχοφίλερου-, και πεπονιού, εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων –χαρακτηριστικά της σωστά «αναθρεμμένης» ποικιλίας Sauvignon Blanc. Σερβίρεται σαν απεριτίφ, ενώ συνοδεύει ιδανικά ψαρικά, οστρακοειδή και ζυμαρικά με θαλασσινά. Το απολαμβάνετε στους 9ο-10ο C.

 

Πληροφορίες: www.semeliwines.gr, www.facebook.com/SemeliWines

Καλά κρασιά.

Κάνε Εγγραφή για τις πιο φρέσκες εβδομαδιαίες ιστορίες κρασιού!

Γράψε σχόλιο

Translate »