Διαγωνισμός Ampelicious inspiration for Art creation

Από τον VASILIOS GAVRILIS

Η ανώνυμη εταιρεία ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ προκηρύσσει τον διαγωνισμό «Ampelicious inspiration for Art creation».

Διάρκεια διαγωνισμού

Ως ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 12η Ιανουαρίου 2015 και ως ημερομηνία λήξης η 30η Απριλίου 2015. Κάθε συμμετοχή, που θα σταλεί εκτός των χρονικών πλαισίων θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται δεκτή.

Αντικείμενο του διαγωνισμού

Όπως αυθόρμητα εμπνεύστηκαν οι καταναλωτές μας και φιλοτέχνησαν τις φιάλες μας Αμπελήσιους, έτσι αυθόρμητα και εμείς αποφασίσαμε να προβάλλουμε τις παραπάνω καλλιτεχνικές δημιουργίες πηγή έμπνευσης των Αμπελήσιους κρασιών μας. Έτσι η νέα μας διαφημιστική καμπάνια «AMPELICIOUS ART» που τρέχει αυτό το διάστημα με το slogan «Ampelicious inspiration for Art creation» είναι βασισμένη σε φιλοτεχνικές δημιουργίες καταναλωτών μας.
Με αυτή την αφορμή, διοργανώνουμε τον διαγωνισμό Ampelicious inspiration for Art creation και προσκαλούμε τους καταναλωτές μας να εμπνευστούν από τη φιάλη των προϊόντων Αμπελήσιους και να κατασκευάσουν, δημιουργήσουν ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παράγουν (μέθοδος ζωγραφικής, γλυπτικής, decoupage κλπ.) τη δική τους έμπνευση. Το θέμα είναι ελεύθερο, θα πρέπει, ωστόσο, να χρησιμοποιήσουν την αυθεντική φιάλη Αμπελήσιους των 500 ml.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει αρχικά να επισκεφτούν και να πατήσουν την ένδειξη like (μου αρέσει) στη σελίδα Ampelicious Art στο facebook (https://www.facebook.com/georgiadis.ampelicious). Στη συνέχεια, ακολουθώντας το σχετικό link να υποβάλουν τη Δήλωση Συμμετοχής συμπληρώνοντας όλα τα ζητούμενα στοιχεία και επισυνάπτοντας τη φωτογραφία του έργου τους (σύμφωνα με τις προδιαγραφές που περιγράφονται στους Όροι του Διαγωνισμού. Η υποβολή της συμμετοχής ολοκληρώνεται με τη ρητή αποδοχή των Όρων Συμμετοχής πατώντας την σχετική ένδειξη και στη συνέχεια την ένδειξη «Υποβολή».

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του οινοποιείου:  http://www.georgiadiswines.gr

Καλά κρασιά.

Κάνε Εγγραφή για τις πιο φρέσκες εβδομαδιαίες ιστορίες κρασιού!

Γράψε σχόλιο

Translate »