Γηγενείς Ποικιλίες Αμπέλου της Ελλάδας. (ΔΩΡΕΑΝ POSTER)

Από τον VASILIOS GAVRILIS

Οι γηγενείς ποικιλίες αμπέλου της Ελλάδας καθιστούν τη χώρα μία από τις πλέον «πολυποικιλιακές» οινοπαραγωγικά και τον ελληνικό αμπελώνα έναν από τους πλουσιότερους του κόσμου. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα δεν βασίζεται σε 4-5 ποικιλίες αμπέλου, για την παραγωγή των κρασιών της.

map1
Αν και οι Ελληνικές ποικιλίες είναι εκατοντάδες, με αυτό το ΔΩΡΕΑΝ Poster διάστασης 80εκ. – 100εκ. προσπάθησα να ενσωματώσω τις πιο γνωστές ποικιλίες οινοστάφυλων και να σας βοηθήσω να καταλάβετε καλύτερα το “θησαυρό” του Ελληνικού αμπελώνα.

map3
Μπορείτε να περιηγηθείτε στις περισσότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας και να κατανοήσετε καλύτερα, τι υπάρχει και πού υπάρχει το κρασί που θα λατρέψετε.

map4
Το σταφύλι είναι μοναδικό προϊόν με τόσο μεγάλη πληθώρα ποικιλιών. Βέβαια και ο χαρακτήρας κάθε ποικιλίας δεν είναι πάντα ο ίδιος αλλά εξαρτάται από το κλίμα και το έδαφος της περιοχής και κυρίως από τον ανθρώπινο παράγοντα.

map6
Αυτός ο χάρτης περιλαμβάνει επίσης όλες τις Αμπελοοινικές περιοχές της Ελλάδας καθώς και αναλυτικά τους τύπους και τις κατηγορίες των κρασιών

map5

map7
Σχεδιασμένο για τους λάτρεις του κρασιού από τον λάτρη του κρασιού.

Το Poster αυτό, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να το τοποθετήσετε όπου θέλετε, στο σπίτι σας, στο μαγαζί σας, στο οινοποιείο σας και όπου αλλού σκεφτείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ.Καλά κρασιά.

Κάνε Εγγραφή για τις πιο φρέσκες εβδομαδιαίες ιστορίες κρασιού!

Γράψε σχόλιο

Translate »