Κατώγι Αβέρωφ – Βραβείο στα Tourism Awards 2015

Από τον VASILIOS GAVRILIS

Βραβεύτηκε στην οινική κουλτούρα το Κατώγι Αβέρωφ στα Tourism Awards 2015

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Οινική Κουλτούρα, απέσπασε το ξενοδοχείο-οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο, στη διοργάνωση των Tourism Awards 2015.

Πρότυπο οινοτουριστικής μονάδας στην Ελλάδα, το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ βρίσκεται πλάι στο ομώνυμο οινοποιείο στο Μέτσοβο και φιλοδοξεί να συνδυάσει τη γνωριμία με το μαγευτικό κόσμο του οίνου, με την τέχνη και τη ζεστή φιλοξενία σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Το χρυσό βραβείο που κέρδισε στην κατηγορία Οινική Κουλτούρα παρέλαβε ο κος Αλέξανδρος Ιωάννου, μέλος του Δ.Σ. της Κατώγι και Στροφιλιά Α.Ε. δηλώνοντας τις ευχαριστίες του και την ελπίδα στο μέλλον η Ελλάδα να αποτελέσει ένα δημοφιλή και ξεχωριστό οινικό προορισμό.

Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού.

Πληροφορίες: www.katogihotel.gr

Καλά κρασιά.

Κάνε Εγγραφή για τις πιο φρέσκες εβδομαδιαίες ιστορίες κρασιού!

Γράψε σχόλιο

Translate »