Ηρθε το καλοκαίρι… ας πιούμε Σαββατιανό! (Διαγωνισμός)

Από τον VASILIOS GAVRILIS

“Ποια είναι η κατ εξοχήν γηγενής ποικιλία της Αττικής
που καλλιεργούν και τα πέντε οινοποιεία-μέλη
των Wines of Athens;”

 Απαντήστε και κερδίστε εξαιρετικά κρασιά των Wines of Athens,
υπογεγραμμένα από τους παραγωγούς τους.

Πληροφορίες: http://www.wineevents.gr 

Σαββατιανό – Σαββατιανό – Σαββατιανό – Σαββατιανό….. Μη το ξεχάσετε!!!!!! θα με κυνηγάει το Wine Events, αλλά πρόκειται για φίλους……….

Η Αττική από την αρχαιότητα υπήρξε γη εύφορη για την καλλιέργεια της αμπέλου, γι’ αυτό και την επέλεξε ο Διόνυσος και δίδαξε τα μυστικά του οίνου.  Από τότε δίνει αδιάλειπτα τους καρπούς της, τους οποίους άξιοι οινοποιοί με μεράκι και όραμα “κλείνουν” με ευλάβεια σχεδόν, σε κάθε φιάλη τους! Αποφασίσαμε λοιπόν στο Cinque Accademia Vino να φέρουμε στα ποτήρια σας τα μοναδικά κρασιά τους και να περπατήσουμε μαζί σας στους Δρόμους του κρασιού της Αθήνας ή με άλλα λόγια να καλωσορίσουμε τα Wines of Athens!! Για τον μήνα Απρίλιο έχουμε επιλέξει ένα κρασί από κάθε παραγωγό και σας τα προσφέρουμε σε ποτήρι των 150 ml!

Σαββατιανό – Σαββατιανό – Σαββατιανό – Σαββατιανό…..

Οι Δρόμοι κρασιού Αθήνας – Wines of Athens είναι μια πρωτοβουλία οινοπαραγωγών της Αττικής με σκοπό να συνδεθούν τα οινοποιεία με τους διάσπαρτους αρχαιολογικούς χώρους και τα φυσικά αξιοθέατα της περιοχής. Τα οινοποιεία των Δρόμων κρασιού Αθήνας στοχεύουν στην παραγωγή ποιοτικών οίνων και στην ανάδειξη του Σαββατιανού, της ντόπιας ποικιλίας της Αττικής.

Σαββατιανό – Σαββατιανό – Σαββατιανό – Σαββατιανό…..

Τι μου ήρθε τώρα το Σαββατιανό?

Είμαστε επίσης ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί με την διοργάνωση του διαγωνισμού αυτού έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε από μία φιάλη Σαββατιανό σε πέντες τυχερούς,  μία από κάθε οινοποιείο μέλος των Wines of Athens, και μάλιστα υπογεγραμμένα από τους παραγωγούς τους.

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση μας, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να στείλετε την φόρμα εδώ

Καλά κρασιά.

Κάνε Εγγραφή για τις πιο φρέσκες εβδομαδιαίες ιστορίες κρασιού!

Γράψε σχόλιο

Translate »